“OPREZ! Čuvajte se FALSIFIKOVANIH KARATA”: Zvezda upozorila navijače da samo na ovim mestima KUPUJU ULAZNICE

delije
Beta/Branislav Božić

Fudbalski klub Crvena zvezda apelovao je danas na svoje navijače da ulaznice za predstojeći meč protiv Kelna u Ligi Evropa ne kupuju od preprodavaca, preko posrednika i da ne nasedaju na moguće prevare ljudi koji karte nude preko društvenih mreža.

 

Zvezda je navela da je na utakmici protiv Arsenala, prilikom kontrole na ulazima stadiona, otkriven određen broj neispravnih ulaznica, a posebno ulaznica koje su kupljene preko interneta, a potom fotokopirane.

Posle prikupljenih relevantnih podataka i činjenica vezanih za ovu zloupotrebu, pokrenut je proces podnošenja adekvatnih krivičnih prijava protiv lica koja su izvršila ovo krivično delo, navodi se u saopštenju.

Klub iz Ljutice Bogdana je naveo da će za utakmicu protiv Kelna preduzeti sve potrebne mere i radnje kako bi se sprečila nova zloupotreba.

Zvezda je navela da će biti sprovođena rigorozna kontrola ulaznica i to u dve faze i kroz dva bezbednosna prstena, da će nadzor nad kontrolom ulaznica vršiti pripadnici MUP-a, kao i da će svaki navijač sa neispravnom ulaznicom biti predat policiji, a potom i procesuiran.

Crvena zvezda će učiniti sve što je u njenoj moći da utakmica protekne u najboljem redu i da svakome ko dođe bude pravo zadovoljstvo što je prisustvovao, nadamo se, novom Zvezdinom uspehu, zaključuje se u saopštenju.

Utakmica šestog kola Grupe H Lige Evropa između Crvene zvezde i Kelna igra se u četvrtak od 21.05.