Orlandić: Za mene je svaki meč bitan, gledam da se nametnem treneru i ostvarim neki učinak

Boravak Crvene zvezde u Boru kulminirao je prijateljskom utakmicom protiv OFK Bor, koju je šampion Srbije dobio rezultatom 4:0.

 

Sva četiri gola za crveno-bele postigao je Petar Orlandić, od čega jedan glavom, i jedan sa bele tačke.

Veoma sam dobro ušao u utakmicu, maltene kao da je za bodove. Već sam rekao da je meni svaka utakmica bitna, čak i one prijateljske, i uvek gledam da se nametnem treneru i ostvarim neki učinak. Slušala me je lopta, pored četiri gola imao sam i stativu, sve u svemu, moram biti zadovoljan svojim nastupom, makar kada je realizacija u pitanju – rekao je Orlandić.

Zvezdin napadač je efikasnost pokazao i na prethodnim prijateljskim utakmicama.

–  Na tri prijateljske utakmice, postigao sam osam golova. To je svakako lep podatak, ali opet, to su prijateljski susreti. Nadam se da ću već protiv Novog Pazara dobiti šansu, jer želim da doprinesem ekipi i na zvaničnim utakmicama. Svaki gol je za Zvezdu bitan, ali bitniji su bodovi, i želim da pomognem ekipi da ih osvoji – jasan je Orlandić.

On je, kao i ostatak ekipe, zadovoljan načinom na koji se treniralo u Boru.

–  Nosimo veoma lepa iskustva iz Bora. Imali smo par dobrih treninga, vreme je bilo lepo i mirno za rad. Takođe, imali smo i druženje sa navijačima koje je na nas ostavilo veoma lep utisak. Lepo je videti koliko se Zvezda voli u svim krajevima zemlje, a još je bolji osećaj znati da ćeš dobiti podršku na kojem god terenu da igraš – rekao je Orlandić.