ORLOVI JEDVA ČEKAJU DA “POLETE” NA TEREN: Srbija preko Velsa traži kartu za Rusiju!

fudbal
Foto: FSS

Reprezentativci Srbije igraju kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo protiv ekipe Velsa na svom terenu, a ova utakmica dosta toga može da rasplete.

 

Srbija sa Republikom Irskom deli prvo mesto u grupi, a obe reprezentacije imaju četiri boda više od večerašnjeg rivala “orlova”, koji je bio prava senzacija na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

Velšani su oslabljeni neigranjem Gereta Bejla i Nila tejlora, a selektor Muslin veruje u pozitivan ishod večerašnjeg duela.

– Imamo kvalitet da dobijemo sve, što smo i pokazali. Nismo izgubili nijedan meč od početka i sada sve zavisi od nas. Mislim da smo najkvalitetnija ekipa u ovoj grupi. Bitno je da ne pravimo individualne greške, da ih eliminišemo, da budemo još efikasniji – rekao je Muslin i dodao:

Ne zavisi sve samo od nas zato što smo prvi u grupi i što imamo tu malu zalihu, već zbog kvaliteta, igre i mogućnosti. Mislim da možemo da završimo prvi u grupi.

Fudbaleri Srbije na okupu su već dve nedelje i jedva čekaju da večeras istrče na teren stadiona “Rajko Mitić”.

Vels je jak protivnik koji ima iskustva u ovakvim utakmicama. Spremali smo se s velikom željom. Spremni smo i siguran sam da ćemo pred, nadam se, punim stadionom odigrati kako treba. Naš cilj je da dođemo do tri boda koji su nam neophodni za plasman u Rusiju. Treba da odigramo svih 90 minuta maksimalno, na našem nivou. Ukoliko tako bude, odmah će doći i rezultat – zaključio je Muslin.

Utakmica je na programu od 20.45 minuta.