“OSTALI SMO DUŽNI NAVIJAČIMA” : Božović najavljuje veliku borbu koja može ODLUČITI PRVENSTVO!

miodrag bozovic
crvenazvezdafk

U prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde dočekuju najljućeg rivala. Meč se igra sutra od 17 i 30 časova, na stadionu "Rajko Mitić" .

 

Trener lidera srpskog prvenstva očekuje mnogo bolje izdanje svojih igrača, nego što je to bio slučaj na prošlom prvenstvenom susretu beogradskih rivala, odigranom početkom marta.

– Derbi je uvek neizvestan. Igraćemo onako kako budemo mogli, agresivno i ofanzivno. Derbi je meč nadahnuća, uvek je lep zbog ambijenta, možda nekad ne zbog igre, ali ne možemo da očekujemo da bude isti kvalitet kao u Italiji ili Engleskoj. Bolje od ovog meča nemamo. Veliki je pritisak, još veći jer rešava pitanje šampiona. Imamo prednost domaćeg terena, nadam se da ćemo doći do pobede. Prošli derbi ostali smo dužni navijačima, jer nismo prikazali dobru igru – istakao je Božović

Zvezda je u treći deo prvenstva prenela tri boda viška u odnosu na Partizan, ali ova prednost, prema rečima Božovića, ne daje prostora za bilo kakve kalkulacije. Zbog toga je kako kaže, Partizan u psihološkoj prednosti pred sutrašnji duel.

– Svi obećavaju pobede. Oni vide svoju šansu jer su drugi, imaju psihološku prednost i nemaju šta da izgube. Partizan nam je često davao golove u finišu, nadam se da ćemo sada uspeti da sačuvamo mrežu, dodao je trener Crvene zvezde – rekao je Božović pred najveći meč srpskog fudbala.