OTKRIVAMO! Šta spaja četiri košarkaške legende Balkana – Đorđevića, Tanjevića, Rađu i Nesterovića?

Aleksandar Đorđević, Bogdan Tanjević, Dino Rađa i Radoslav Nesterović u zajedničkoj misiji povezivanja regiona kroz košarku

Promo

Jugoslovenska košarka je uvek bila sinonim za najbolju košarku na svetu koja može da se pohvali brojnim peharima i istorijskim dostignućima. Zbog toga su se u 2019. godini udružile četiri legende u misiji povezivanja regiona upravo kroz ovaj sport – Aleksandar Đorđević, selektor srpske košarkaške reprezentacije i jedan od najboljih plejmejkera u Evropi, Bogdan Tanjević, legendarni trener jugoslovenske košarke, Dino Rađa, predsednik Stručnog saveta Košarkaškog saveza Hrvatske i nekadašnji centar brojnih NBA timova i Radoslav Nesterović, generalni sekretar Košarkaškog saveza Slovenije i nekada vrhunski košarkaš u Evropi, Americi i Sloveniji.

Godinu pred nama obeležiće predstojeći FIBA Svetski kup, ali i nova regionalna kampanja za Laško pivo u kojoj su se prvi put okupili pomenuti košarkaški asovi, ali i igrači iz njihovih zemalja.

Legende balkanske košarke pred sobom imaju zajednički cilj – da budu glavni motivatori mladih košarkaša koji treba da nauče kako da izgrade svoj karakter i na najbolji način se pripreme za izazove koji ih očekuju. Đorđević, Tanjević, Rađa i Nestorović veruju, baš kao i Laško, da se karakter gradi i razvija predanim vežbanjem, a da svaki rad biva nagrađen uspehom.

U regionalnoj kampanji za Laško oni su se prisetili starih vremena i velikih napora koje su ulagali kako bi ostvarili uspehe koji se i danas prepričavaju. Dugogodišnji prijatelji su tokom snimanja reklame spojili lepo sa korisnim, pa su se tako dobro zabavili kroz brojne anegdote koje su obeležile njihove karijere.