OVACIJE ZA LETEĆEG ČEHA: Zbog ovoga će Jan Veseli ZAUVEK PAMTITI godine u Partizanu! (VIDEO)

Jan Veseli
print screen/youtube.com/*BEST*HD*SPORT*

Navijači Partizana su sinoć imali priliku da pozdrave Čeha, koji je ovacije prihvatio na vrlo emotimavn način.

 

Najverniji navijači crno-belih dočekali su ga u dvorani “Aleksandar Nikolić” ovacijama, a Novica Veličković uručio mu je uramljenu fotografiju u dresu Partizana u karakterističnoj pozi – kada “zakucava”.

– Nije mi bilo lako. Dolazio sam na utakmice, ali sam prvi put igrao protiv Partizana. Srećan sam što sam bio tu i što sam imao priliku da igram ovde – rekao je košarkaš Feneraposle meča, u kojem je izveo nekoliko atraktivnih poteza.

Fenerbahče je pobedio Partizan u prijateljskom meču (82:68), a Veseli je postigao osam poena. On se prisetio perioda od 2008. do 2011. godine kada je nosio dres kluba iz Humske.

– Igrao sam ovde tri godine, tri najlepše godine u karijeri. Ovo je stvarno bilo nezaboravno – napomenuo je Veseli.

Češki reprezentativac pričao je i tome kako je Fener posle završetka prošle sezone napustilo nekoliko igrača, a među njima i Bogdan Bogdanović, sa kojim je igrao i u Partizanu.

Bogdan nastavlja karijeru u Sakramento Kingsima, u NBA ligi, u kojoj je nastupao i Veseli pre dolaska u Fenerbahče, a čeh porčuje da će biti njegov najverniji navijač.

– Neobično je i žao mi je što nije tu, ali to je bio logičan korak. Želim mu svu sreću u NBA. Ustajaću ujutro da ga gledam. Samo neka je spreman svaki dan, što jeste, i ne brinem se za njega. Lud je za košarkom, siguran sam da će dolaziti prvi i ostajati poslednji na treningu – rekao je Veseli.