OVACIJE ZA TOTIJA: Kad je ‘Princ Rima’ kročio na teren, navijači Rome su ‘poludeli’ (VIDEO)

Frančesko Toti
Beta

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti, momak koji je celu karijeru proveo u tom klubu, doživeo je gromoglasne ovacije kada je u petak uveče ušao u igru.

 

Fudbaleri Rome u velikom stilu su se osamili na trećem mestu tabele Serije A, pošto su u derbiju 28. kola na svom terenu pobedili Fiorentinu sa 4:1.

Mohamed Salah postigao je dva gola, a strelci za Romu bili su i Stefan El Šaravi i Dijego Peroti. Gol za Fiorentinu postigao je Josip Iličić iz penala.

Oba tima imala su pre meča isti broj bodova, ali je Roma sada sama na trećem mestu sa 56 bodova, dva manje od Napolija, koji u ovom kolu igra sa Kjevom. Fiorentina je četvrta sa 53 boda, pet više od Intera. Juventus je na vrhu tabele sa 61 bodom.

 

Priliku u poslednjih 15 minuta utakmice dobio je legendarni Frančesko Toti, ikona kluba i navijača Rome. Toti je dobio priliku da zaigra prvi put posle 21. februara, kada ga je trener Rome Lučijano Spaleti poslao na tribine posle Totijevih izjava u medijima u kojima je iskazivao otvoreno nezadovoljstvo činjenicom da ne igra.

Prilikom njegovog ulaska u igru navijači su mu priredili gromoglasne ovacije. Velika šteta što se Toti nije upisao u strelce pošto je iz slobodnog udarca u finišu utakmice pogodio stativu.