Ovako Đoković ‘puni baterije’ pred pohod na Rolan Garos

novak
prntscreen

Prvi reket sveta iskoristio je slobodno vreme u Parizu da poseti koncert jednog legendarnog benda. Pogledajte uz koju grupu Novak Đoković "puni baterije" i još se više motiviše za osvajanje jedinog gren slema koji mu nedostaje u bogatoj kolekciji trofeja.

 

Prvi reket sveta je iskoristio to što ne igra prvog dana Rolan Garosa da se malo opusti na koncertu grupe AC/DC, pred odlučujuće bitke za jedini gren slem trofej koji mu nedostaje.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković pohvalio se u subotu da će prisustvovati koncertu legendarne australijske grupe AC/DC u Parizu, a sudeći prema videu koji je okačio na svom Istagram profilu izgleda da se dobro proveo.

Đoković trenutno boravi u Parizu gde ga očekuje početak Rolan Garosa, jedinog gren slema koji mu nedostaje. S obzirom na to da njegov meč nije na programu već prvog dana, Nole je odlično iskoristio slobodno vreme i opustio se pred ”teške muke” koje ga očekuju ka pohodu na trofej.

Svoj prvi meč će igrati sa Jarkom Nieminenom iz Finske, a u četvrtfinalu ga najverovatnije očekuje ”kralj šljake” Rafael Nadal.

Podsetimo, Đoković je pre dve godine na Australijen Openu otpevao pesmu grupe AC/DC ”Highway to Hell”.