OVAKVA PRILIKA SE NE PROPUŠTA: Dres Partizanove legende iz osamdesetih na humanitarnoj aukciji!

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavlja sa humanitarnim internet aukcijama dresova i sada nas svojom akcijom vraća u osamdesete godine prošlog veka i podseća na nekadašnjeg fudbalera Partizana, Budimira Vujačića, čiji je dres na aukciji u narednih 7 dana.

Zajedno za život

Učešće u aukciji omogućeno je svima, ma gde se nalazili, jer će se licitacija obavljati putem interneta, a navijači crno-belih imaće priliku da dođu u posed jedinstvenog dresa, koji već sada ima veliku vrednost za sve navijače Partizana, ali i za ljubitelje fudbala uopšte.

Dres sa brojem 6 koji je Budimir Vujačić nosio tokom sezone 1989/90 igrajući u Partizanu zasigurno je jedan od retkih sačuvanih iz tog vremena, što celoj aukciji daje dodatnu vrednost.

Licitator koji ponudi najveću sumu novca u humanitarne svrhe, postaće vlasnik jednog dela crno-bele istorije i što je najbitnije, pomoći oboleloj deci u procesu lečenja putem Humanitarne organizacije “Zajedno za život”.

Aukciji, koja će trajati narednih 7 dana, možete se priključiti OVDE

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” aktivno pomaže deci kojoj je potrebno lečenje, ali i njihovim porodicama, pokušavajući da olakša procese lečenja svim članovima porodice. Pored organizovanja akcija za sakupljanje sredstava, koje jesu glavni cilj, organizacija ima za cilj i da aktivno pomaže roditeljima čija su deca bolesna pružajući podršku vezanu za prevod dokumentacije, povezivanje sa roditeljima koji su prošli kroz procese lečenja sa svojom decom, kao i traženje smeštaja u inostranstvu dok traje lečenje.

Humanitarna organizacija “Zajedno za život” funkcioniše sa jednim opštim fondom za pomoć deci koja se leče u zemlji i inostranstvu iz kojeg se može brzo delovati kada je pomoć potrebna i koji se do sada pokazao kao spasonosan za nekoliko dece I roditelja. Iako postoji samo 9 meseci, HO “Zajedno za život” do sada je pomogla i olakšala procese lečenja za preko dvadesetoro dece i pružila podršku brojnim porodicama na putu i borbi ka izlečenju. Više o organizaciji na ovom linku.