Ovo nije mogao ni da sanja! Najveći Noletov kritičar objavio FOTKU SA ĐOKOVIĆEM, navijači ga ISMEVAJU kao nikad pre (FOTO)

Najbolji teniser sveta Novak Đoković priprema se za predstojeće izazove na Vimbldonu, a ne dangube ni njegovi navijači.

Printscreen

Nakon osvajanja titule na Rolan Garosu velikim preokretom protiv Stefanosa Cicipasa u finalu, Novak je na kratko svratio u Beograd, pa produžio u Marbelju gde se sprema za turnir na londonskoj travi. Tamo – baš uživa, o čemu svedoči i meč koji je pratio čak i Toni Nadal, ali – Noletove pristalice imaju (i) neke druge razloze za osmehe.

Naime, najveći Đokovićev kritičar među kolegama, Nik Kirjos, objavio je fotografiju na kojoj su on i Novak pred jedan trening, a komentar Australijanca bio je:

View this post on Instagram

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

– Da, ova slika je prava. Šta mislite, kako je osvojio Rolan Garos?

Kako Kirjos “ne miriše” Novaka, a nikada nije krio da se ne slaže sa srpskim asom, da li je u pitanju neka “ruka pomirenja” ili pokušaj da se ugrabi delić uspeha najboljeg na svetu – tek, Đokovićevi navijači nisu sedeli skrštenih ruku.

“Možete da pričate šta god hožete o Đokoviću, ali on UVEK nađe vremena za svoje fanove”, duhovito je pomenutu fotografiju sa Kirjosom prokomentarisala jedna Novakova navijačica na Tviteru, a ta njena objava privukla je ogromnu pažnju.

Što se najboljeg tenisera tiča, njega i ostatak elite “belog sporta” od 28. juna čeka najpoznatiji turnir na svetu, Vimbldon.

JAVIO SE! Ovo je DEČAK KOME JE NOLE DAO REKET – sada je po prvi put ispričao ŠTA JE REKAO Đokoviću (VIDEO)