Ovo niko nije zaslužio! SKANDALOZNA PORUKA ZA ĐOKOVIĆA i to od zamenika premijera Australije

Dok Novak Đoković čeka konačnu odluku suda o tome hoće li biti deportovan iz Australije ili ne, oglasio se zamenik premijera te zemlje Barnabi Džons.

Foto: screenshot/facebook.com/KK Crvena zvezda

Džons je uputio veoma oštru poruku najboljem teniseru sveta i rekorderu Australijan opena, koji je u Melburnu ovoga puta naišao na više nego neprijateljski doček i kojeg tamošnje vlasti drže u hotelu namenjenom za smeštaj migranata, u izuzetno lošim uslovima.

– Ako nije popunio formulare kako treba, onda misli da može da se šali sa suverenim kapacitetom druge zemlje. 100 odsto je neko napravio grešku, a ako nije rekao istinu, onda je osoba koja je napravila grešku gospodin Đoković – rekao je Džojs gostujući na Bi-Bi-Siju.

Na kraju je uputio vrlo ružnu poruku najboljem teniseru sveta.

– Ne možete da se vucarate po svetu, misleći da ste iznad pravila drugih država samo zato što ste bogati – dodao je Džojs.

Podsećamo, Novaku Đokoviću je najpre dozvoljen ulazak u Australiju, da bi mu po dolasku vlasti ove zemlje ukinule vizu i već više od 24 sata traje jedna haotična situacija u kojoj je najveća žrtva srpski teniser.

PRVI SNIMAK NOVAKA ĐOKOVIĆA iz hotela za izbeglice u kome je zatočen (VIDEO)