Pantić: Ko bi odbio Čelsi? Poziv takvog kluba dođe jednom u životu

Fudbaler Partizana Danilo Pantić rekao je za Sport da se ponuda Čelsija dobija jednom u životu, ali da pokušava da ostane fokusiran.

Mladi fudbaler mogao bi ove zime da potpiše četvorogodišnji ugovor sa “plavcima”. Postoji i opcija da Pantić ode iz kluba na leto, ali u tom slučaju bez obeštećenja.

– Ne znam kako se zovem. Telefon mi se usijao kada su ljudi pročitali da Partzan pregovara sa Čelsijem, javljau se neki koje nisam čuo po nekliko godina. Pokušavam da ostanem svoj i fokusiram se na neke druge stvari, ali nije baš lako, prevelika je to promena da bi čovek ostao ravnodušan i pravio se da se ništa ne dešava. Tim pre što još ništa nije gotovo, epilog se tek čeka – rekao je Pantić.

Pantić ističe da ga skauti londonskog kluba prate već neko vreme.

– Mogućnost se pojavila još pre mesec dana, ali bio sam uponznat da me prate već mesecima. Rečeno mi je da je njihov skaut bio na svakoj utakmici koju sam igrao. Vremenom je postajalo sve ozbiljnije, a da je zaista tako uvideo sam prošle sedmice kada su mi iz Partizana rekli da ću ići na pregovore u London – rekao je Pantić i dodao da se poziv tako velikog kluba dobija jednom u životu.

– Bio sam kao na iglama, poziv takvog kluba dođe jednom u životu i ne znam igrača na svetu koji bi mogao da ga odbije. Partizan obožavam, odrastao sam u Humskoj, ali priliku koja mi se pruža doživi malo fudbalskih srećnika – rekao je Pantić za „Sport”.