Pantić ostaje u Partizanu

Agent Danila Pantića Falji Ramadani, rekao je za Sport da mladi fudbaler Partizana i naredne sezone ostaje u klubu i demantovao da prelazi u Juventus.

Italijanski mediji su najavljivali transfer Pantića u Juventus, Ramadani kaže da tekstovi nisu istiniti i dodao da nije upućen da li je bilo kontakata iznmeđu dva kluba.

– Mediji u Italiji pišu tekstove koji nisu tačni. Niko me iz Juventusa nije zvao, niti sam ja nekakva spona između spomenutog kluba i Partizana. Ako je i bilo kontakta ranije u to nisam upućen. Pisalo je i tokom jesenjeg dela sezone da će Danilo Pantić preći u torinski klub, a on je ubrzo posle toga potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom – rekao je Ramadani za „Sport”.

Pantić je nedavno izjavio da bi voleo da produži ugovor sa Partizanom, a Ramadani kaže da nisu još o tome pričali.

– To su neke Danilove lične želje, ali još nismo pričali na tu temu, jer sezona traje, a i nedavno je potpisao prvu saradnju sa klubom. Videćemo da li će produžiti ugovor, moramo prvo da razgovaramo i vidimo šta i kako.

Ramadani ističe da Pantić sigurno ostaje u klubu.

– Gotovo da ne postoji verovatnoća da Pantić ovog leta napusti Partizan. Sigurno ostaje u Partizanu, javiće se na početak priprema i pokušati da se izbori za mesto provtimca. Smatram da sam time dao jasan odgovor – zaključio je Ramadani.