Parker: Došao sam da uspem i osvojim titulu, dokazaću da imam kvalitet

Novi fudbaler Crvene zvezde Džošua Parker izjavio je danas da je u taj klub došao zbog njegove istorije i da će se potruditi da dokaže da ima kvalitet.

– Nisam tražio ničiji savet kada sam dolazio, klupska istorija govori sama za sebe. Ljudi će govoriti dobre i loše stvari, ali odluka je moja i mislim da sam dobro izabrao. Opovrgnuću sve sumnje i dokazaću da imam kvalitet – rekao je Partker na predstavljanju na stadionu „Rajko Mitić”.

Parker je potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom i nosiće dres sa brojem 23.

– Srećan sam što sam u Zvezdi, sam proces oko transfera je bio spor, ali zadovoljan sam što sam ovde. Došao sam da uspem i osvojim titulu. Želim da pokažem šta umem i uveren sam da ću se brzo uklopiti – rekao je 24-godišnji napadač.

Parker je karijeru počeo 2009. godine u Kvins Park Rendžersu, a igrao je na pozajmicama u Nortemptonu, Vajkombu, Oldamu, Daganam i Redbrižu i Oksfordu i nije postigao nijedan gol. On je 2013. godine potpisao za Domažale, odakle je prešao u Zvezdu.

– Kada sam ušao u prvi tim Kvins Park Rendžersa trener me je stavio na desnog beka. Taman kada sam se spremio za novu ulogu, opet mi je promenjena pozicija. Posle toga sam otišao u Sloveniju, da dokažem da sam napadač – rekao je Parker.