Partizan dobio još jednog sponzora: Crno-beli potpisali ugovor sa kompanijom Audi

fk partizan
sr.partizan.rs

Na dan kada će FK Partizan zvanično proslaviti 26. titulu šampiona Srbije i ugostiti preko 300 ličnosti iz svih sfera kulturnog i javnog života Srbije, crno-beli su potpisali novi, šesti sponzorski ugovor sa liderom na svetskom trzištu automobila − kompanijom Audi.

 

Potpisivanju ugovora između FK Partizan i „Porshe Ada Beograd” prisustvovali su generalni direktor Partizana Miloš Vazura, u ime kompanije „Porsche SCG” direktor marke Audi Slobodan Pesić i direktorka marketinga Partizana  Snežana Filipović.

Kažu da nikada ne treba gledati u prošlost već okrenuti se samo ka budućnosti, ali ako pogledamo u ne tako davnu prošlost, kada je Partizan sarađivao sa kompanijom Audi, liderom na svetskom tržištu automobila, onda mogu slobodno reći da će naše zajedničko poslovanje i partnerstvo u narednim godinama biti više nego uspešno, ne samo na domaćem, već i na evropskom nivou – rekla je u svom izlaganju Snežana Filipović.

Audi je brend koji je nadaleko poznat i priznat širom sveta, automobil koji rado voze najpoznatije svetske zvezde, kompanija koja je godinama bila sponzor najvećih svetskih klubova, četvorotočkaš koji je svoje mesto imao i ima u holivudskim blokbasterima.

Svoj potpis na novi ugovor sa kompanijom Audi stavio je i generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

 

Kao što se zna šta predstavlja Partizan u fudbalskim okvirima, tako se zna i šta predstavlja kompanija Audi, ne samo kada je reč o najuspešnijim svetskim kompanijama, već pre svega u domenu sporta u svetu. Poseban pečat daje činjenica da je Audi sponzor i partner mnogim velikim fudbalskim klubovima, kao i partner u različitim svetskim sportskim dešavanjima. Veliko mi je zadovoljstvo da Partizan ima ovakvog partnera u svom sponzorskom pulu i da smo već sada počeli da razmišljamo o različitim aktivnostima, kojima će se, nadamo se, Partizan i Audi baviti tokom trajanja lige Evrope ili Lige šampiona – jasan je Vazura.

U ime kompanije Porsche SCG dvogodišnji ugovor je potpisao direktor marke Audi Slobodan Pesić i iskazao svoje zadovoljstvo zbog obnove saradnje sa Partizanom.