Partizan i Crvena zvezda NE ODMARAJU – prvenstvo zove: Posle Evrope “večiti” za vikend NA NOVOM ISPITU!

veciti derbi
beta

Utakmicama 16. kola predstojećeg vikenda se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, Crvena zvezda će gostovati Radničkom u Nišu, dok Partizan ide u goste Mačvi.

 

Fudbaleri Crvene zvezde će, posle remija sa Arsenalom u Londonu u Ligi Evropa (više o tom meču možete saznati na OVOM LINKU), u nedelju gostovati Radničkom. Utakmica se igra od 17 časova na Čairu.

Parovi 16. kola Super lige Srbije:

Petak:

Čukarički – Vojvodina (17h)

Subota:

Borac – Javor (13h)
Bačka – Spartak (13h)
Radnik – Voždovac (17h)
Rad – Napredak (19h)

Nedelja:

Mačva – Partizan (13h)
Zemun – Mladost (13h)
Radnički Niš – Crvena zvezda (17h)

Ekipa Vladana Milojevića je u dosadašnjem toku šampionata upisala 13 pobeda i po jedan remi i poraz, i svakako je favorit protiv Radničkog. Međutim, niška ekipa se sigurno neće unapred predati i pokušaće da prekine niz poraza protiv beogradskih crveno-belih koji su u poslednjih šest međusobnih duela upisali isto toliko pobeda.

Zvezda je prva na tabeli sa 40 bodova, dok je Radnički na osmi sa 23.

 

Četiri sata ranije svoj meč 16. kola počeće i aktuelni šampion Srbije, Partizan, koji će gostovati Mačvi u Šapcu.

Izabranici Miroslava Djukića taj meč dočekuju posle važne pobede nad Skenderbegom u Ligi Evropa (više o tom meču možete saznati na OVOM LINKU) i želeće da upišu petu uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu i da sa nova tri boda nastave poteru za Crvenom zvezdom.

Partizan je drugi na tabeli Super lige Srbije sa 36 bodova, ima četiri manje od Zvezde, dok je Mačva na 11. poziciji sa 20 bodova manje.