Partizan i dalje bez pobede na pripremama: Crno-beli odigrali nerešeno sa Anžijem

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 2:2 protiv ruskog drugoligaša Anžija iz Mahačkale, u utakmici na pripremama u Beleku.

Sva četiri pogotka su postignuta još u prvom poluvremenu, a rezultat govori da je u odbrani crno-belih ponovo ”duvala promaja”.

Nikolićev tim je dobro počeo, nametnuo svoj ritam igre i već posle četiri minuta, Nemanja Kojić je zatresao mrežu Anžija, ali je taj pogodak poništen zbog navodnog ofsajda. Ipak, Partizan je poveo posle 17 minuta igre golom Nikole Ninkovića iz jedanaesterca, ali je vođstvo uspeo da zadrži svega pet minuta, kada je Leonardo da Silva savladao Živka Živkovića – 1:1.

Na ulasku u finiš prvog poluvremena, u 36. minutu, iskusni Nenad Marinković je doneo drugo vođstvo Partizanu, ali kao i posle prvog gola, crno-beli su ponovo dozvolili rivalu sa odmah uzvrati, pa je Leonardo da Silva dva minuta kasnije svojim drugim golom, ovog puta sa bele tačke, postavio konačnih 2:2.

Dodajmo da je u startnoj postavi Partizana danas bio i novi štoper Gregor Balažic, koga je u 64. minutu zamenio Ćirković.

Sledeću utakmicu u Antaliji Partizan će odigrati u utorak protiv Liteksa iz Loveča od 14 časova.