Partizan ipak nije oštećen – opravdano poništen gol u Pazaru?

Odbor za analizu suđenja na sednici u sredu izneće zvaničan stav povodom arbitraže Ninoslava Spasića na meču između Novog Pazara i Partizana.

Kako prenosi “Sportski žurnal”, odbor će oceniti da je sudija ispravno dosudio prekršaj fudbalera Partizana Petra Škuletića nad golmanom Pazara Milošem Budakovićem.

Sporni trenutak desio se u poslednjim minutima meča u Pazaru, kada je Andrija Živković zatresao mrežu domaće ekipe, ali je gol poništen pošto je sudija procenio da je Škuletić napravio prekršaj na Budakoviću. Duel prvog kola prolećnog dela sezone završen je bez golova.

“Stavili smo zvaničan prigovor u zapisnik, jer nemamo dilemu da smo drastično oštećeni. To je zajednički stav sportskog i nesportskog dela rukovodsva”, rečeno je novinarima u klubu u subotu.

Partizan se jedini žalio posle utakmica 16. Kola Jelen Superlige, pa će to biti jedina tema na dnevnom redu sednice u Staroj Pazovi.

Predsednik Odbora za analizu suđenja i rangiranje sudija je Zdravko Jokić, potpredsednik Staniša Beljin, a članovi Staniša Beljin, Dragan Živanović, Dušan Mrakić i Momčilo Pavlović.