PARTIZAN JAČI ZA TROJICU IGRAČA: Na trening stigao i Marko Pecarski uprkos mogućoj suspenziji Bajerna!

Miroslav Nikolić
facebook.com/KK Partizan

Treninzi Partizana postali su jači za prisustvo juniorskog reprezentativca Marka Pecarskog. Trenutno je na raspolaganju Miroslavu Nikoliću dosadašnji kapiten Novica Veličković ali i Grk Janis Dimakopulos.

 

Srpski košarkaši Marko Pecarski i Novica Veličković, kao i Grk Janis Dimakopulos, pridružili su se ekipi Partizana na treninzima. Pecarski je član Bajerna, a klub iz Minhena je najavio suspenziju jer se pojavio na treningu Partizana, a ne u Minhenu.

Veličković se vratio među crno-bele nakon isteka ugovora, dok Pecarski, šampion Evrope sa juniorskom reprezentacijom Srbije i sin bivšeg košarkaša Partizana Miroslava Pecarskog, čeka da dobije dozvolu minhenskog Bajerna što bi uskoro trebalo da se dogodi.

Treći u nizu, grčki centar Janis Dimakopulos ima 22 godine, visok je 218 centimetara i nalazi se na probi u Partizanu. Prošle sezone nastupao je za američki koledž UC Irvin.

Partizan je ovog leta doveo Obrada Tomića, Ijana Bejkera, Aleksandra Aranitovića i Tomasa Vilsona.

Bajern najavljuje suspenziju za Pecarskog 

Minhenski Bajern namerava da suspenduje mladog srpskog košarkaša Marka Pecarskog jer se pojavio na treningu Partizana, a ne u Minhenu, prenosi Sportando.

Kako se navodi, Bajern je spreman da pusti talentovanog krilnog košarkaša u Partizan, ali pod uslovom da dobije obeštećenje od 100.000 evra, koliko iznosi otkupna klauzula.

Isti izvor prenosi da Partizan i Bajern do sada nisu započeli pregovore oko potencijalnog transfera, dok je igračev menadžer Miodrag Ražnatović objavio da se čeka saglasnost Nemaca.

Pecarski ugovorom je vezan za Bavarce od januara.