Partizan kažnjen zbog divljanja navijača: Meč bez publike i 200.000 dinara

vujošević
beta

Košarkaši Partizana su sinoć odigrali poslednji meč u sezoni pred svojim navijačima. Čak i ako naprave brejk u trećoj utakmici finalne serije protiv Crvene zvezde i izbore četvrti meč na svom terenu, neće moći da računaju na pomoć navijača.

 

Partizan je kažnjen jednom utakmicom pred praznim tribinama i novčanom sankcijom u visini od 200.000 dinara zbog divljanja navijača na sinoćnoj utakmici protiv Crvene zvezde kada je između ostalog sedištem sa tribina u glavu pogođen Zvezdin prvotimac Stefan Jović.

Ekipa KK Partizan NIS se kažnjava igranjem jedne utakmice bez publike i novčnaom kaznom u iznosu od 200.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača, bacanja na teren u više navrata mekih i čvrstih predmeta (drugi ponovljen slučaj), a naročito zbog bacanja dva sedišta sa tribine na klubu za rezervne igrače KK Crvena zvezde Telekom kojom prilikom je povređen Stefan Jović – navodi se u saopštenju KLS.

Takođe, kaznu će morati da plati i Partizanov trener Duško Vujošević zbog dosuđene tehničke greške i s obzirom da mu je to treći ponovljen slučaj, moraće u kasu taikmičenja da uplati 48.000 dinara.