Partizan “merka” i realnija pojačanja: “Crno-beli” zainteresovani za još tri igrača

Nakon što se pojavila bombastična vest da će Partizan pokušati da dovede Jojića, Kačara i Sulejmanija, sada su se pojavila i tri nova imena sa spisku želja "crno-belih". Dvojica od njih su fudbaleri koji su već nastupali u timu iz Humske su, dok je treći napadač Mladosti iz Lučana. Čini se da su ovo mnogo realnije opcije za tim koji će skoro izvesno biti sledeći šampion Srbije. Pročitajte koje to fudbalere Partizan želi u svojim redovima.

 

Trener Zoran Milinković apeluje da se priča o pojačanjima za iduću sezonu ostavi za period nakon osvajanja titule, ali “plus osam” u odnosu na Crvenu zvezdu – sa još samo devet bodova u opticaju – dobrim delom su pomerili fokus javnosti na prelazni rok i formiranje jakog tima, koji bi probao da uradi nešto više u kvalifikacijama za Ligu šampiona 2015/16.

Nakon što su se pojavili vesti da Partizan sprema “transfer bombe” i u svojim redovima želi Gojka Kačara, Miralema Sulejmanija i Miloša Jojića, dnevni list “Sport” objavio je da Partizan pregovara sa dvojicom svojih bivših prvotimaca, čiji transferi “na prvu loptu” deluju realnije nego bilo koga iz pomenutog trija.

To su napadač Olimpijakosa pozajmljen Tereku Marko Šćepović (24) i levi bek ruske Mordovije Marko Lomić (31), koji imaju važeće ugovore, ali nisu u prvom planu u aktuelnim klubovima, gde crno-beli vide šansu da se pojačaju, možda i putem pozajmice.

Zna se da je špic napada “gorući” problem od januarskih odlazaka Lazovića i Škuletića, dok se na levoj strani nameće potreba pronalaženja zamene za Vladimira Volkova, koji se posle četiri godine u Partizanu sprema za novu inostranu avanturu.

“Sport” tvrdi da je budžet za letnji prelazni rok 500.000 evra i da bi deo tog novca mogao da ode napadaču Mladosti iz Lučana, Ezeu Frajdeju, mada je njegova cena trenutno izvan okvira onog što su crno-beli spremni da ponude.