Partizan moli ‘Grobare’: Ne vređajte Vučića, on je pomogao našem klubu

KK Partizan
Beta

Košarkaški klub Partizan apelovao je danas na svoje navijače da na utakmicama crno-belih ne vređaju predstavnike države i ne iskazuju vansportske stavove.

 

Navijači Partizana su u ponedeljak na utakmici protiv Cedevite u Jadranskoj ligi u dvorani “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu vređali premijera Aleksandra Vučića.

Crno-beli su u saopštenju na zvaničnom sajtu naveli da predstavnici države iskazuju želju da pomognu klubu koji se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji.

Važno je reći da jedan od najvećih poverilaca kluba država. Uz veliki lični angažman predsednika Vlade kao i njegovog kabineta, klub je obavio niz razgovora i konsultacija sa svim poveriocima, i sprečio blokadu klupskog računa koja bi zasigurno, ako ne ugasila, onda znatno otežala koliko-toliko preživlјavanje kluba i njegov opstanak u formi kakvu znamo i na kakvu smo navikli – navodi se u saopštenju crno-belih.

U Partizanu navode da je uz pomoć predsednika i članova Vlade kompanija Telekom Srbija ponovo postala sponzor kluba.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić je sinoć rekao da je ljut na čelnike Košarkaškog kluba Partizan “jer neće ili ne smeju” da kažu navijačima da je država više para dala njima nego “večitom” rivalu Crvenoj zvezdi.