PARTIZAN SE SPREMA ZA EVROPU: “Želimo da otpočnemo seriju pobeda i steknemo neophodno samopouzdanje”

Miroslav Đukić
Beta

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić rekao je da njegova ekipa želi da protiv Rtnja u Kupu Srbije "otpočne seriju trijumfa" i stekne samopouzdanje pred odlučujuću evropske utakmice.

 

Počinjemo ovogodišnje takmičenje u Kupu protiv Rtnja u Boljevcu. Odgledali smo protivnika, koji igra dosta ofanzivan fudbal, teži da ima posed… Sigurno nas očekuje teška utakmica, ali mi smo Partizan i idemo tamo da tražimo pobedu i da otpočnemo pobedonosnu seriju i steknemo neophodno samopouzdanje pred mečeve u Evropi, rekao je Đukić novinarima u Beogradu.

Partizan će sutra gostovati Rtnju u Boljevcu u zaostaloj utakmici prvog kola Kupa Srbije.

Očekujemo pun stadion i veliki sportski događaj. Očekujemo lepu i borbenu utakmicu – dodao je on.

Đukić je rekao da u konkurenciji za tim neće biti igrači koji su prethodne nedelje nastupali za reprezentacije, ali da Partizan ima “dosta igrača koji su željni dokazivanja”.

On se osvrnuo i na plasman reprezentacije Srbije na Svetsko prvenstvo u Rusiji (više o tome možete saznati KLIKOM OVDE).

Čestitamo reprezentaciji na velikom uspehu. Posle dužeg perioda plasirali smo se na Mundijal, što je za nas veliki uspeh i veliki događaj – rekao je Đukić koji je dodao da je golman Vladimir Stojković u životnoj formi.

Utakmica između Rtnja i Partizana igraće se sutra od 14.00 u Boljevcu.