Partizan spreman za revanš! Marko Nikolić: I u ovoj utakmici idemo na pobedu

Posle burnog putovanja, Partizan je konačno stigao na Farska Ostrva, gde je jutros i zvanično odradio trening pred revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šef struke crno-belih Marko Nikolić je uoči meča sa HB Toršavnom još jednom bio jasan:

– I u ovoj utakmici idemo na pobedu! Želimo dostojno da predstavljamo srpski fudbal, svaki bod je značajan.

Oprez – majka mudrosti, deviza koje se pridržavaju u Humskoj.

– Očekujem ofanzivniji HB nego u Beogradu. Svojevremeno su pobedili Salcburg, remizirali sa Malmeom. Reprezentacija je, takođe, znala da iznenadi. Ozbiljno, od prvog sekunda.

Nikolić odlaže priču o Ludogorecu, a sve misli usmerene su ka večerašnjem duelu.

– Princip fer-pleja ne dozvoljava da pričamo o Bugarima dok definitivno ne eliminišemo Farane. Nećemo kalkulisati, niti praviti taktičke promene, bez obzira što znamo da će nas Ludogorec snimati na ostrvima.

Crno-beli uspešno odradili trening pred revanš

Zbog problema prilikom dolaska na Farska Ostrva u ponedeljak uveče, igrači Partizana nisu održali trening sinoć, već su ga odradili jutros od 9.30 časova.

Trening je bio lakšeg intenziteta, kao i uvek uostalom kada je u pitanju oficijalni trening. Najvažnije je bilo upoznati stadion i teren, koji umesto trave ima veštačku podlogu, navodi se na sajtu crno–belih.

Vreme u Toršavnu je prohladno, temperatura je pre podne bila 13°C, bez kiše, ali prognostičari očekuju da nje bude u večernjim satima.

Bez prenosa Partizanovog meča

Ekipa iz Humske je u Beogradu savladala ovog rivala sa 3:0, a u danas od 20.00 časova na Farskim Ostrvima treba da potvrdi plasman u treću rundu, u kojoj će najverovatnije igrati protiv bugarskog Ludogoreca, koji je svog rivala, Dudelanž iz Luksemburga, pobedio sa 4:0.

Međutim, Radio-televizija Srbije neće prenositi utakmicu sa Farskih Ostrva, pa će navijači crno-belih ostati uskraćeni za „sliku” sa novog nastupa ekipe Marka Nikolića.