Partizan testira pojačanja: Božinov i Fabrisio debituju protiv Sloge

partizan
sr.partizan.rs

Pojačanja fudbalera Partizana Valeriji Božinov i Fabrisio Silva Dolneras odigraće prve minute u crno-belom dresu u današnjem prijateljskom duelu protiv Sloge iz Bajine Bašte.

 

Fudbaleri Partizana se već pet dana pripremaju na Tari i u nedelju će odigrati prvu kontrolu utakmicu, protiv Sloge iz Bajine Bašte.

Meč se igra od 17.30 u Bajinoj Bašti, a prema informacijama sa Tare u crno-belom dresu će se prvi put pojaviti Bugarin Valeri Božinov, najatraktivnije pojačanje Partizana u tekućem prelaznom roku. Očekuje se da će određenu minutažu dobiti i Fabrisio Silva Dolneras, Brazilac koji će jesenju polusezonu odigrati kao pozajmljen igrač.

 

 Ekspediciji prvaka Srbije na bazičnim pripremama pridružili su se i trojica prvotimaca koji su imali produžen odmor zbog obaveza prema reprezentacijama – Živko Živković (Srbija), Petar Grbić (Crna Gora) i Ivan Bandalovski (Bugarska).

Sa prvotimcima i stručnim štabom na Tari su i predsednik kluba Zoran Popović i potpredsednik Milorad Vučelić.

Partizan pripreme na Tari završava u sredu, a istog dana na programu je druga kontrolna utakmica na Zlatiboru protiv istoimenog kluba iz Čajetine.