Partizan u Bakuu: Idemo na pobedu

Fudbaleri i stručni štab Partizana otputovali su u sredu ujutro u Baku gde u četvrtak igraju revanš meč plej-ofa za Ligu Evrope protiv azerbejdžanskog Neftčija.

U prvoj utakmici odigranoj prošlog četvrtka na stadionu u Humskoj crno-beli su stekli minimalnu prednost pobedom od 3:2.

Petar Grbić i Andrija Živković rekli su na aerodromu pred polazak za B92 da sve zavisi od crno-belih i istakli da Partizan ide u Azerbejdžan na pobedu.

– To nam je bio cilj na početku sezone, da uđemo u grupu. Sve zavisi od nas, kako krenemo tako će i biti. Oni su dobra ekipa, to se i u Beogradu videlo, ali sam siguran da sve zavisi od nas. Imali smo sedam dana da vidimo gde smo grešili. Neftči ima četiri dobra ofanzivna igrača, ali smo obratili pažnju na njih. Šef je dao posebne zadatke i mislim da neće biti problema. Iskusna smo ekipa, mislim da možemo da odigramo pametno i dobro i ostvarimo dobar rezultat – rekao je Petar Grbić i dodao da ne razmišlja o vremenskim uslovima u Bakuu.

Očekuje se velika vrućina i velika vlaga.

„Ne treba da razmišljamo o vremenu ili bilo čemu, samo o našoj igri i onda će i rezultat doći.”

Mladi Andrija Živković kaže da je spreman za revanš u Bakuu.

– Spreman sam, nije rveme toliko gore nego ovde, spremni smo i idemo da dobijemo – rekao je Živković i dodao da nema problem sa pritiskom iako je još uvek veoma mlad.

– Već sam godinu i po u Partizanu i nije mi problem da se nosim sa pritiskom – rekao je on.

Revanš meč Neftči – Partizan igra se u četvrtak od 18 časova.