Partizan: UEFA nas nije opomenula, jer nismo prekršili nikakva pravila

FK Partizan demantovao je vest da je UEFA opomenula klub iz Humske 1 jer je pre revanša 2. kola kvalifikacija za LŠ pustio u prodaju karte za 3. kolo.

Marketing služba crno-belih je obavestila javnost o ceni karata za meč sa bugarskim Ludogorecom, iako se u tom trenutku tim zvanično nije izborio za taj duel.

No, iz Partizana tvrde da ih UEFA zbog toga nije opomenula, ni pismeno ni usmeno, jer nije prekršio nikakva pravila.

Saopštenje FK Partizan prenosimo u celosti i bez izmena:

“Povodom informacija koje su se pojavile u pojedinim sredstvima informisanja, Fudbalski klub Partizan želi da obavesti javnost, da UEFA nije izrekla ni usmenu, niti pisanu opomenu našem klubu, a povodom objavljivanja cene karata za eventualni meč protiv Ludogoreca u 3. kolu kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona.

Radi se o vesti koja se zasniva na potpunom neznanju i koja je u potpunosti neistinita. Niti je FK Partizan prekršio pravila UEFA ili bilo koja druga, niti u svom radu UEFA izriče slične opomene, niti se time bave delegati utakmica. Ukoliko dotični gospodin, koji se inače zove Sune Hellstromer i Šveđanin je po nacionalnosti, ikada sazna za ovaj biser srpskog sportskog novinarstva, sigurno će se nasmejati, ali i zapitati kakva je to zemlja i kakvi to ljudi žive u toj Srbiji, kada mogu, bez ikakve odgovornosti, da objavljuju notorne laži i kleveću klub koga u Evropi još uvek smatraju uglednim i uspešnim”, navodi se u saopštenju iz Humske 1.