PARTIZAN VREBA PRILIKU: Janković zbog ovog postupka razbesneo upravu Zvezde!

Košarkaši Crvene zvezde počeli su danas pripreme za novu sezonu, bez Stefana Jankovića koji se nije pojavio i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak.

printscreen/Instagram.com/stefanj33

– Stefan Janković, koji ima važeći ugovor sa klubom, nije se pojavio na prozivci i u skladu sa normativnim aktima kluba i ugovorom, sportski direktor je pokrenuo disciplinski postupak – navodi se na sajtu kluba.

Janković je bio tema prethodnih dana u medijima i pominje se njegov prelazak u Partizan. Mladi igrač je na instagram profilu uklonio informaciju da je aktuelni član Crvene zvezde.

Prozivci novog trenera Milana Tomića odazvali su se Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Baron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić.

Sredinom nedelje će se pridružiti Muhamed Faje i Džo Regland.

Nikola Jovanović će, kako se navodi, u dogovoru sa klubom i agencijom naredne sezone biti ustupljen italijanskom klubu Trento.

Ekipa će cele pripreme, do početka igranja prijateljskih utakmica, obaviti u Beogradu.

Tokom ponedeljka i utorka su zakazani lekarski pregledi i testiranja, a prvi trening biće u sredu.

Stručni štab će činiti pomoćnici Andrija Gavrilović, Milenko Topić i Saša Kosović, kondicioni trener Aleksandar Lukman, tim menadžer Nebojša Ilić, lekari Nebojša Mitrović i Boris Gluščević i fizioterapeut Milorad Ćirić.