Partizanov napad u problemu: Škuletić ima mononukleozu, sledi pauza od šest nedelja

Posle najave da pripremnom periodu neće prisustvovati Nemanja Kojić, koji je uspešno operisao stopalo na klinici u Istanbulu, usledilo je nešto što niko nije želeo, ali ni očekivao - Škuletić ima mononukleozu.

Partizana neće, pa neće… U početku je izgledalo da Petra Škuletića nećemo gledati samo u utakmicu, koju su crno-beli odigrali proteklog vikenda u Subotici. Međutim…

Napadaču je dijagnostikovan blaži oblik mononukleoze i očekuje ga pauza narednih šest nedelja, što znači da neće biti spreman ni za pripreme.

– Analizom u nedelju uveče i u ponedeljak ujutru je utvrđeno da je Škuletić zaradio blaži oblik mononukleoze, što je veoma neobično u tim godinama. Pred njim je pauza od pet-šest nedelja, što je ogroman hendikep ako se zna da je Nemanja Kojić operisan – istakao je šef struke kluba iz Humske 1, Marko Nikolić, piše Sport.

Trener, sada već bivšeg šampiona, objašnjava da se Partizan nalazi u blažem problemu, jer mu je izrazito oslabljen napad.

– Partizanu su potrebna tri do četiri napadača, ali to ćemo proceniti kada definitivno budemo znali kolika pauza sledi Kojiću i Škuletiću, odnosno posle razgovora sa Dankom Lazovićem, koga još ne selimo u inostranstvo. Na osnovu toga ćemo realizovati i eventualne transfere – jasan je Nikolić.