Paunović: To je sve moguće! Živela Srbija, živeli šampioni sveta!

srbija u20
Beta

Preko 50.000 ljudi okupilo se ispred gradske Skupštine gde je u 20h počeo doček fudbalera Srbije do 20 godina. Sve ulice oko gradske Skupštine su zatvorene, a atmosfera na dočeku srpskih sportista nije bila bolja od dočeka Novaka Đokovića 2011. godine.

 

Razvijeni su brojni transparenti, upaljene su i baklje, a ogromne ovacije prilikom izlaska na terasu dobio je selektor Veljko Paunović. Posle selektora i stručnog štaba na terasu su izašli i igrači, uz karakteristično „ole” za svakog pojedinačno.

Selektor omladinaca Veljko Paunović zahvalio je okupljenima na podršci, a njegov govor prekidan je povicima „sad si uz’o trofej, Paune” i „silov’o si Brazil, Paune”.

Srbijo, pozdravite šampione! To je sve moguće! Živela Srbija, živeli šampioni sveta! Samo napred, samo jako, svim srcem. Istrajnost ovih momaka je pobedila. Svi protivnici koji su bili tamo činili su da budemo bolji. Igranjem u finalu protiv Brazila nam se ostvario san, a java je da smo pobedili i da smo svetski šampioni – sa velikim uzbuđenjem poručio je selektor Veljko Paunović.

Potom je Andrija Živković poveo navijanje rečima: „ Ja te volim Srbijo!”

Brojnim građanima obratio se i naš golman.

Dobro veče Srbijo, dobro veče šampioni! Srbi, nismo samo mi najbolji i vi ste najbolji zato što ste nas bodrili sve ovo vreme – rekao je kapiten omladinske reprezentacije Predrag Rajković.

Građane je pre dolaska mladih fudbalera zabavljao muzički program. Oni su počeli da se okupljaju oko dva sata pre dolaska ekipe.