Pavićević: Želimo da što pre zaboravimo Kruševac, okrećemo se utakmici sa Pazarcima

Iskusni defanzivac nije preterano zadovoljan stvarima koje su se dešavale protiv Napretka, ali poziva svoje drugove da se okrenu narednim mečevima i Kruševac stave iza sebe.

Savo Pavićević ističe da se njegov tim i saigrači što pre moraju okrenuti narednom izazovu, meču sa Novim Pazarom.

– Treba ovo zaboraviti što pre, i spremiti se za utakmicu protiv Novog Pazara koja će takođe biti teška. Novi Pazar je iznenađujuće izgubio kod kuće od Lučana, i sigurno će protiv nas pokušati da se “vrate”, i da nam uzmu bod ili sva tri. Moramo biti maksimalno oprezni. Ostavlja traga svaki rezultatski neuspeh Zvezde, ali okrećemo se Novom Pazaru i svim snagama u subotu ćemo pokušati da osvojimo sva tri boda – rekao je Pavićević na čelu čije odbrane još uvek nije primio gol.

– Prija mi to što nismo vadili loptu iz mreže do sada, za nas iz odbrane je velika stvar što nismo primili gol već pet utakmica. Ali, više bih voleo da smo u subotu primili tri, a da smo dali četiri gola. Nastavićemo da igramo još “tvrđe” i pokušaćemo da ostanemo nesavladani i u narednim utakmicama – dodao je Pavićević.

Još jednom komentarišući dešavanja u Kruševcu, Pavićević ne ostavlja dilemu.

– Desilo se to što se desilo. Oni su promašili penal, mi nismo ni dobili priliku da ga izvedemo, iako se svi slažu da je bilo penala. Odigrali smo samo 0:0, kažem “samo”, jer mi uvek idemo na pobedu, i sve osim pobede za nas je neuspeh. Zato je i logično što nismo zadovoljni, ni svojom igrom, niti stvarima koje su se dešavale. Napretku svaka čast, njima je sigurno bio dovoljan i taj bod , imali su penal, i mislim da posle toga nisu imali niti jednu priliku za gol. Nama je falila završnica u napadu, i na kraju je ostalo 0:0 – istakao je on.