Pavlović: Malo nas je poremetio odlazak Gagića, nije trebalo da postavljam ‘ono’ na Instagram

Prethodne nedelje glavna vest je bio iznenadni odlazak Đorđa Gagića iz Partizana, a Saša Pavlović je nakon pobede protiv Levskog prokomentarisao ovu činjenicu naglasivši da Duško Vujošević drži sve pod kontrolom.

– Verovatno nas jeste malo poremetio njegov odlazak, ali, gledamo samo pravo, pokušavamo da nas ne dotiču stvari sa strane. Dule drži stvari pod kontrolom – rekao je Pavlović.

Odlazak Gagića iznenadio je sve, pa tako i samog Pavlovića koji je na svom Instagram profilu ostavio poruku “Samo najjači ostaju”. Ipak, prema njegovim rečima, to je bila greška.

– Neću to previše da komentarišem. Glupost najveća. Nisam trebao da postavim. Svako ima pravo na svoje mišljenje, svako ima pravo da radi šta hoće, mi koji smo tu daćemo sve od sebe da izguramo do kraja i dođemo do cilja – dodao je Pavlović.

Partizan se trenutno nalazi u seriji od osam pobeda. Crno-beli drže četvrtu poziciju sa 14 pobeda i sedam poraza. Sa tog mesta Partizan ide na Zvezdu u plej-ofu.

– Ja bih lično voleo da igramo protiv Zvezde, ali ne razmišljamo o tome. Mislim da je najvažnije da dobijemo Cibonu sledeću utakmicu koja neće biti laka iako su i oni oslabljeni – kazao je košarkaš crno-belih koji se za kraj osvrnuo i na duel protiv Levskog.

– Znali smo da je ovakve utakmice najteže igrati i shvatili smo maksimalno ozbiljno. U početku je to bilo malo sporo medjutim u drugom poluvremenu smo ispravili sve te male greške, pojačali odbranu i malo manje dozvoljavali šut za tri poena i mislim da smo zbog toga na kraju pobedili sa velikom razlikom – zaključio je Pavlović.

Pročitajte još:

– Košarkaška poezija crno-belih u Pioniru, zaigrao i Kuzeloglu! Partizan – Levski 94:66

– Ljubav prema klubu jača od svega: Todorić i pored saobraćajke došao da gleda Partizan (FOTO)

– ‘Pionir’ je zagrmeo posle ovoga: Pogledajte ovo moćno zakucavanje Milutinova protiv Levskog (VIDEO)

– Vujošević: Postoji mogućnost da se Marić vrati, ‘izdaja’ je prava reč za postupak Gagića

– Dule zasmejavao novinare na konferenciji: Verujte mi, nisam davio Todorića!