Pavlović: Ne smetaju mi uvrede sa tribina, čak smatram da je atmosfera bila odlična

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu Telekom u drugom meču polufinalne serije ABA lige, a najiskusniji u crno-belom dresu Saša Pavlović istakao je da voli kada je navijanje u hali dobro.

 

Nekadašnji NBA igrač je duel okončao sa 11 poena, četiri skoka i dve asistencije, a tokom čitavog meča bio je na “udaru” domaćih navijača. Ipak, Baranin ističe da je atmosfera u dvorani bila dobra i da voli da igra u takvom okruženju.

– Ne utiče mnogo to na mene. Naprotiv, mislim da utiče pozitivno na mene, jer ja volim svako dobro navijanje. Svaka čast navijačima – izjavio je Pavlović po završetku susreta.

Kapiten Partizana Dragan Milosavljević izjavio je da je ova pobeda važna, jer bi se crno-beli našli u nezavidnoj poziciji da su izgubili i drugi put zaredom.

– Nismo najbolje kontolisali ritam, pogotovo u poslednjoj četvrtini. Ubacili smo neke važne šuteve i dobili, serija se nastavlja. Naredni meč je veoma važan. Mnogi su isticali da bi bili u nezgodnoj situaciji da smo izgubili ovu utakmicu. Imamo blagu prednost domaćeg terena, znači dosta kad igraš pred svojim navijačima – reči su Dragana Milosavljevića koji je rivalu ubacio šest poena.