Pavlović otklonio bilo kakva pitanja o prelasku u Metalac: Za mene postoji samo Partizan!

Saša Pavlović
kkpartizan.rs

Prethodnih nekoliko dana, Metalac iz Valjeva našao se u žiži košarkaške javnosti. Posle činjenice da su na iznenađenje svih dogovorili saradnju sa Darko Miličićem, prvi čovek Metalca, Boško Đukanović nema nameru da stane izjavivši da želi i Sašu Pavlovića u svom klubu. Ipak sam Pavlović je imao direktan odgovor.

 

Svi koji me poznaju, pa čak i Boško, koga mnogo volim i poštujem, znaju da u Srbiji postoji samo jedan klub za koji bih igrao – rekao je Pavlović danas u razgovoru sa novinarima ispred Pionira.

As crno-belih već duži period nije na parketu, a prema njegovim rečima tek danas počinje sa trenizima. Postoji i mogućnost da zaigra u subotu protiv Mege, ali je realnije su šanse da će se vratiti na parket u ponedeljak.

– Povredio sam se za vreme četvrte utakmice sa Crvenom zvezdom i od tada nisam imao nijedan trening sa kontaktom. Verujem da ću večeras imati prvi takav trening i da ću biti spreman za sledeću utakmicu. Inače, mnogo je teško da gledati derbi sa strane, kada nisi u mogućnosti da pomogneš saigračima na terenu – dodao je Pavlović.

Na kraju razgovora desila se možda i najzanimljivija scena. Nakon pitanja novinara ukjlučio se i jedan navijač sa pitanjem: „Saša, da li ostaješ i naredne sezone?” – na šta se Pavlović samo nasmejao, dok je portparolka KK Partizan, Sonja Savić, objasnila da samo novinari smeju da postave pitanje.