Pečnik pokrenuo postupak protiv crveno-belih: Očekuju da oprostiš dugovanja, u suprotnom nisi Zvezdaš

Nejc Pečnik potvrdio je da je pokrenuo postupak protiv Crvene zvezde, optuživši čelnike kluba da stavljaju na stub srama igrače koji traže svoj novac.

 

Pečnik je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača crveno-belih na putu za titulu, a u međuvremenu je četiri puta pomerao datum isplate dugovanja.

Izgleda da u Zvezdi očekuju da oprostiš pare i pomeraš datume u nedogled, jer ako ne uradiš to onda nisi Zvezdaš! – rekao je Pečnik za „Goal”.

On je postupak protiv Zvezde pokrenuo uz pomoć Mirka Poledice iz Sindikada fudbalera „Nezavisnost”, jer je Zvezdan Terzić izbegavao kontakt s njim.

– Poslao sam Terziću poruku 5. februara u kojoj sam napisao da se nadam da će ispoštovati naše četvrto pomeranje isplate. On mi je na to odgovorio da nije realno i da ću dobiti pare u martu, na šta sam mu ja rekao da nije u redu da peti put pomeram datume, opraštam pare i da se nadam da će me isplatiti. Evo, ja sam sačekao i sredinu marta, ali ništa. Ni odgovora na moju drugu poruku. Tako da sam se dogovorio sa Poledicom da idem u postupak – rekao je Pečnik.

Slovenac navija da Zvezda odbrani titulu osvojenu prošle sezone.

– Sa dosta igrača se čujem redovno, pratim ih svaku utakmicu uživo, preko interneta. Verujem da mogu da odbrane titulu i sa minimalcem od 22.000 dinara mesečno! Mnogo mi je žao igrača koji igraju za džabe – zaključio je Pečnnik.