Pecnuo večitog rivala: Predsednik Zvezde pustio buvu, pa nastavio da se ‘sprda’ sa Partizanom!

Predsednik Crvene zvezde Miloš Ninković još jednom se oglasio putem foruma „Red Star Belgrade” šaljivom izjavom na račun trenera „večitog rivala” Duška Vujoševića.

Nakon što je sinoć u večernjim satima isplivala vest da je Crvena zvezda u pregovorima sa Aleksandrom Marićem, nekadašnjim centrom i potencijalnim pojačanjem Partizana, predsednik crveno-belig se ponovo oglasio:

Obаveštаvаmo jаvnost dа zvаnični rаzgovori između klubа i bivšeg igrаčа KK Pаrtizаn, Aleksаndrа Mаrićа, nisu dаli pozitivаn rezultаt i on neće nаstаviti svoju kаrijeru u KK Crvenа zvezdа Telekom. Aleksu želimo sve nаjbolje u dаljoj profesionаlnoj kаrijeri. Ističem dа Pаrtizаn nije kriv zа neuspešno okončаnje pregovorа u ovom konkretnom slučаju, аli znаmo ko stoji izа togа – rekao je Ninković.

A ovako je glasilo zvanično saopštenje KK Partizan posle neuspešnih pregovora sa australijskim centrom:

Obaveštavamo javnost da zvanični razgovori između kluba i našeg bivšeg igrača Aleksandra Marića nisu dali pozitivan rezultat i on neće nastaviti svoju karijeru u Partizanu. Aleksu želimo sve najbolje u daljoj profesionalnoj karijeri – pisalo je u saopštenju.

Razlike gotovo da nema. Promenjena su imena klubova, a „umetnut” je samo deo saopštenja kada je crno-bele napustio Đorđe Gagić.