Pejčinović: O ponudama kad se završi sezona

Srpski fudbaler Nemanja Pejčinović konačno se oporavio od povrede pubične kosti, zbog koje je išao i na operaciju u Minhen. Fudbaler je trebalo da se vrati u prvi tim na duelu sa Monakom, ali ga nije bilo među prvotimcima.

– Potpuno sam se oporavio i mogao bih odmah da zaigram, ali mislim da u ovom trenutku nisam spreman 100% da izdržim svih 90 minuta jakog tempa. Nisam nestrpljiv. Ako postoji potreba, tu sam da pomognem. Voleo bih da zaigram da proverim da li posle operaciju mogu da odradim svih 90 minuta bez problema – kaže Pejčinović.

Defanzivac Nice, koji se našao među 50 najbolje ocenjenih igrača u pet najjačih liga Evrope, vredno radi i bez pritiska čeka šansu da istrči na teren posle dvomesečne pauze.

– Nema žurbe i sigurno da ove preostale utakmice u sezoni neće mnogo uticati na ponude koje imam. O mojim planovima za budućnost razgovaraćemo kada se završi sezona – rekao je Pejčinović.

Nica je pala na petnaesto mesto francuskog šampionata i u narednom kolu, u subotu, dočekuje Rems koji zauzima osmu poziciju.