Pelegrini: Aguero je spreman za Vest Hem, moramo da ostanemo mirni

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je danas da će Serhio Aguero biti spreman za utakmicu protiv Vest Hema, iako je pre pet dana na meču sa Evertonom zadobio povredu prepona.

– Ceo tim je spreman, što je veoma važno za mene, jer na raspolaganju imam sve igrače, za možda najvažniju utakmicu u sezoni – rekao je Pelegrini za britanske medije.

Mančester siti u nedelju očekuje poslednja utakmica u Premijer ligi, a fudbalerima Manuela Pelegrinija će biti dovoljan i remi protiv Vest Hema, kako bi osvojili titulu šampiona Engleske.

– Mislim da je veoma važno da ostanemo mirni, i da pokušamo da uradimo ono što smo cele sezone radili kada smo se pripremali za utakmice na domaćem terenu. Posmatrajmo ovu utakmicu kao i svaku drugu u ovoj sezoni – dodao je trener Mančester sitija.

Mančester siti je kolo pre kraja Premijer lige lider u šampionatu sa 83 boda, što je dva više od drugoplasiranog Liverpula, i u slučaju pobede “crvenih” u poslednjoj utakmici, “građani” će morati da osvoje bar bod protiv Vest Hema kako bi osvojili drugu titulu šampiona Engleske u poslednje tri sezone.