PETA POBEDA U NIZU: Ožegović i Tavamba pogađali za pobedu protiv Bačke! (VIDEO)

Ožegović
Beta

Fudbaleri Partizana savladali su sa 2:1 ekipu OFK Bačke u pretposlednjem kolu preliminarnog dela Super lige.

 

Fudbaleri Partizana nastavili su seriju pobeda, pošto su u gostima trijumfovali protiv Bačke sa 2:1 u poslednjoj današnjoj utakmici 29. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su i posle reprezentativne pauze upisali pobedu, petu uzastopnu, a četvrtu u Super ligi, pa su tako smanjili zaostatak za Crvenom zvezdom na devet bodova, koja sutra od 17.00 gostuje Mladosti u Lučanima.

Ekipa Miroslava Đukića povela je već u četvrtom minutu i to iz jedanaesterca koji je realizovao Ognjen Ožegović. Prethodno je nad napadačem Partizana je načinjen penal koji je skrivio Nemanja Jevrić.

Partizan je imao inicijativu u prvom poluvremenu, nekoliko puta je pripretio Jevriću, a čak je u 12. minutu došao do gola, ali je on poništen zbog ofsajda.

Bačka je u finišu prvog poluvremena umalo došla do izjednačenja, ali je reprezentativni golman Vladimir Stojković odbranio šut Luke Lukovića.

Početak drugog poluvremena pripao je crno-belima koju su sve više pritiskali rivala u želji da dodju do drugog gola. U tome su i uspeli u 78. minutu kada je Jevrića savladao Tavamba nakon što su defanzivci Bačke pogrešili.

Delovalo je u tim trenucima da Bačka neće imati snage da uzvrati, ali je ipak uspela u 84. minutu preko Luke Mićića da ublažio poraz.

Partizan je drugi sa 64 boda, dok je Bačka 12. sa 30.