Petković: Zvezda je neobjašnjivi magnet za svoje Zvezdaše, očekujem punu Marakanu protiv Radničkog

Fudbaleri Crvene zvezde su u subotu popodne dobili zaslužen odmor od šefa struke Nenada Lalatovića.

Posle odrađenog jutarnjeg treninga u teretani, Milijaš i drugovi su čitavo popodne imali pravo da odmaraju odnosno prošetaju i ne misle na fudbal i naporne pripreme.

Crveno-bele do kraja priprema očekuju mečevi sa NK Krško (28.7. u Krškom) i Hanoverom (29.7. u Ptuju) na kojima će Lalatović jednaku šansu dati i rezervistima i prvotimcima. Dan posle remija sa Vašašem Marko Petković sumira utiske.
– Činjenica je da smo odigrali meč sa Mađarima daleko ispod svojih mogućnosti i ispod nivoa koji je do sada bio na ovim pripremama. Čuli smo sve zamerke od šefa Lalatovića i dobro znamo šta treba ispraviti. Loš dan je normalan i treba da se desi, najvažnije je prvenstvo. Već sada mogu da garantujem da ćemo biti maksimalno spremni za utakmicu sa Radničkim, 9. avgusta na Marakani – kaže Petković.

Iskusni desni bek ističe da tog dana očekuje i pune tribine.
– Zvezda je neobjašnjivi magnet za svoje Zvezdaše. Očekujem odličnu posetu i veliku podršku jer krećemo u odbranu titule. Mislim da ćemo navijačima pokazati da će ova sezona biti u znaku crveno-belog i da će se poseta iz meča u meč podizati zahvaljujući našim pobedama i dobrim igrama.

Petković ističe da se ekipa polako kompletira i da će svaki novajlija biti prihvaćen „raširenih ruku”.
– Planić se već uklopio. Ima i gol na debiju, na čemu mu čestitam, mada je mogao da preskoči isključenje – kroz osmeh kaže Petković i dodaje – Vidim da su Bosančić i Avramovski takođe stigli, i to je dobro. Imaćemo jaču konkurenciju na treningu, samim tim i kvalitetniji tim.