PL: Peta uzastopna pobeda Junajteda, poraz Sautemptona, važni trijumfi KPR-a i Lestera

Fudbaleri Mančester junajteda zabeležili su petu uzastopnu pobedu u Premijer ligi, pošto su danas na svom terenu sa 3:1 savladali Aston Vilu.

 

Dvostruki strelac za Junajted u 31. kolu engleskog prvenstva bio je Ander Erera, dok je jedan pogodak postigao Vejn Runi. Gol za goste dao je Kristijan Benteke.

Junajted je izbio na treće mesto sa 62 boda, jednim više od gradskog rivala Mančester sitija, koji ima utakmicu manje.

Ekipa Sautemptona umanjila je šanse za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, s obzirom na to da je kao gost pogotkom Fila Džagelke izgubila od Evertona.

Sautempton je šesti sa 53 boda, dok je Everton sada 11. sa 37. Srpski reprezentativci igrali su u drugom poluvremenu. Dušan Tadić je ušao u 61, a Filip Đuričić u 82. minutu.

Važne pobede u borbi za opstanak zabeležili su Kvins Park Rendžers i Lester.

KPR je bio ubeljiv na gostovanju savladavši Vest Bromvič sa 4:1, dok je Lester na svom stadionu sa 2:1 pobedio Vest Hem.

Lester je i dalje poslednji sa 22 boda, dok je KPR 18. sa tri više. Na 17. mestu, koje garantuje opstanak, nalazi se Sanderlend sa 26.

Svonsi je kao domaćin bio siguran protiv Hala dobivši 3:1, dok je Arsenal ranije danas u Londonu sa 4:1 pobedio Liverpul.