Planić: Debi u crveno-belom dresu neću pamtiti po dobrom, protiv Napretka nismo zaslužili pobedu

U utakmici protiv Napretka iz Kruševca, još jedan fudbaler je debitovao u crveno-belom dresu.

U pitanju je Bogdan Planić, koji se našao u startnoj postavi i koji je sa Savom Pavićevićem činio štoperski tandem.

– Zaista je fenomenalan osećaj debitovati za Crvenu zvezdu, o tome sam zaista maštao otkad sam počeo da igram fudbal. Sad, sam debi neću baš pamtiti po dobrom, jer smo kiksnuli, odnosno vratili se iz Kruševca sa samo jednim osvojenim bodom. Nismo igrali dobro, a ni ja lično nisam zadovoljan svojom partijom, mislim da mogu mnogo bolje, i verujem da je to bio loš dan, kako za ekipu, tako i za mene – rekao je Planić koji, iako Crvena zvezda nije primila gol, smatra da može mnogo bolje.

– Dovoljno je toga rečeno o samoj utakmici. Igrom nismo zaslužili da osvojimo sva tri boda, na stranu suđenje i to što nam nije sviran nijedan penal u tri situacije. Mislim da moramo dosta bolje, pre svega da stvorimo više šansi, jer one su nedostajale. Delimično i zbog vremena i lošeg terena, ali ne treba tražiti opravdanja već se treba maksimalno koncentrisati na sledeću utakmicu kako bismo započeli novu seriju pobeda. Šansa za to će nam se ukazati već u subotu – jasan je Planić.

Kao i ostali fudbaleri, i Planić je veoma zadovoljan radom i atmosferom u ekipi.

– Sve je sjajno, počevši od trenera, do sagrača, pa sve do navijača. Utisci su mi veoma pozitivni. Još samo da nastavimo da pobeđujemo, kao što smo i činili pre Kruševca, jer uvek je mnogo lepše kada ekipa pobeđuje – rekao je Planić.