Plavšić: Jedva čekamo da se nastavi prvenstvo, Zvezda je zaslužila šampionsku titulu

plavšić
fkcrvenazvezda.com

Fudbaler Crvene zvezde Srđan Plavšić rekao je danas da se nada da će njegova ekipa nastaviti pobednički niz na početku prolećnog dela Super lige Srbije.

 

Svi smo se već uželeli utakmica i prvenstva da nastavimo pobedonosni niz, nadam se da ćemo pobediti Mladost, a nakon toga nas čeka derbi o kojem ćemo razmišljati kada dođe. Mislim da zaslužujemo da budemo prvaci, zbog svega što smo do sada pokazali. Želja svih nas je da nastavimo sa dobrim igrama – rekao je Plavšić za sajt kluba.

Zvezda posle 22 kola zauzima prvo mesto na tabeli Super lige sa 62 boda, 25 više od Borca i Čukaričkog, a 26 od Partizana.

 

Crveno-beli se nalaze na pripremama na Kipru, a do povratka u Beograd ostalo je da odrade nekoliko treninga i dve kontrolne utakmice.

Želeli smo da odemo u toplije krajeve kako bismo se bolje spremili, i to smo i uradili. Ostala su nam još tri-četiri dana za neke taktičke stvar. Uslovi su izvanredni, kako vremenski tako i ovi za treniranje… Došla su pojačanja i sada imamo kompletan tim. Konkurencija je jaka, što je dobro, svako se bori za mesto u timu. Moje je da treniram, i ko bude najviše pokazao, igraće – rekao je Plavšić.

Zvezda bi prvu utakmicu u nastavku sezone trebalo da odigra 20. februara protiv lučanske Mladosti u Beogradu.