PLJUŠTE OSTAVKE U PARTIZANU: Posle Mirkovića i Ilieva još jedna legenda napustila klub

Bivši fudbaler crno-belih se dan pre utakmice četvrtfinala Kupa sa Napretkom iz Kruševca, povukao sa mesta pomoćnika glavnog trenera.

Beta

Posle Zorana Mirkovića i Ivice Ilieva, Humsku je napustio i Gordan Petrić.

Mirković i Petrić zajedno su se vratili u klub kada je prošlog leta Miroslav Đukić dobio otkaz posle slabih rezultata na otvaranju sezone. Mirković je ostavku podneo pred igračima odmah posle poraza od Voždovca u nedelju uveče, dok je Petrić isto uradio dva kasnije.

– Žao mi je je Petrića, imao je velike zasluge. Smatrao je da ne bi bilo prirodno da nastavi dalje da radi pošto je bio pomoćnik i zahvalili smo mu se na saradnji. On je veliki partizanovac – rekao je predsednik crno-belih Milorad Vučelić u “Partizanovom vesniku”.

Otprilike u to vreme, portparolka kluba Biljana Obradović predstavila je još jednog Mirkovićevog pomoćnika, Žarka Lazetića, kao vršioca dužnosti prvog trenera u nastavku sezone.

Lazetić će voditi ekipu danas od 15.30 kada u Humskoj bude počela utakmica četvrtfinala Kupa, kao i u subotu protiv Spartaka u Superligi. Do tada bi Vučelić i njegovi najbliži saradnici trebalo da imenuju Mirkovićevog naslednika, a on svoje prve pomoćnike.