POČINJE BORBA ZA MESTO U TIMU: Partizan otputovao na Kipar, Živković među putnicima

FK Partizan
partizan.rs

Fudbaleri Partizana otputovali su danas na pripreme na Kipar, gde će za 16 dana odigrati sedam pripremnih utakmica uoči početka drugog dela sezone u Super ligi Srbije.

 

Ekipa će u Nikoziji biti smeštena u hotelu Hilton park u neposrednoj blizini stadiona Makario, gde će biti odigran veći deo pripremnih utakmica.

Partizan će 29. januara od 15 časova igrati protiv Kluža, a dan kasnije u isto vreme protiv Arsenala Tula iz Rusije.

Crno-beli će 3. februara od 11 časova u Larnaki igrati protiv jednog kineskog kluba, a istog dana od 17 časova protiv Arisa ili jednog ruskog premijerligaša. Partizan će 6. februara igrati dve utakmice, pre podne protiv Volge iz Rusije, a popodne protiv trećeplasiranog litvanskog tima Atlantasa.

Poslednju utakmicu na pripremama Partizan će igrati 9. februara protiv Šahtjora iz Soligorska (Belorusija) na stadionu Makario u Nikoziji.

Takmičenje u Super ligi Srbije nastaviće se 20. februara, a Partizan će igrati na gostujućem terenu protiv OFK Beograda. Crno-beli u drugi deo sezone ulaze sa četvrtog mesta i 26 bodova zaostatka za prvoplasiranom Crvenom zvezdom.

Trener Ivan Tomić je u Nikoziju poveo 28 igrača:

Golmani: Bojan Šaranov, Filip Kljajić i Marko Jovičić.

Odbrambeni fudbaleri: Miroslav Vulićević, Ivan Bandalovski, Miladin Stevanović, Nikola Milenković, Sedrik Gogua, Marko Jovanović, Aleksandar Subić i Miroslav Bogosavac.

Fudbaleri sredine terena: Ivan Petrović, Everton Luiz, Marko Jevtović, Andrija Živković, Marko Golubović, Saša Ilić, Saša Lukić, Nebojša Kosović, Veljko Birmančević, Darko Brašanac, Nikola Ninković, Alen Stevanović i Nemanja Mihajlović.

Napadači: Valeri Božinov, Ismael Beko Fofana, Dušan Vlahović u Djordje Jovanović.