Podgoričani izgleda ne vole ‘grobare’: Za navijače Partizana sedam puta skuplje karte

Košarkaški klub Budućnost odredio je cene karata za meč sa Partizanom, a ono što je uočljivo je razlika u ceni za navijače domaćeg tima i gostiju.

Tako će navijači podgoričkog tima za kartu izdvojiti jedan evro, a ‘grobari’ čak šest više.

Na taj način, u upravi Budućnosti su pokušali da osiguraju veći podršku u „Morači” u ponedeljak od 20.45 u verovatno odlučujućoj utakmici za plasman na ‘fajnal for’.

Partizan i Budućnost trenutno imaju isti skor, od 16 pobeda i osam poraza, isto kao i Cibona, a ta tri tima bore se za dva preostala mesta na završnom turniru. Crvena zvezda i Cedevita su još ranije obezbedile samu završnicu regionalnog takmičenja.

Svakako, ekipa koja trijumfuje u tom duelu biće bliža ‘fajnal foru’, ali je i koš razlika bitna. Pošto je u prvom duelu dva tima Partizan pobedio Budućnost sa 72:65, ‘crno-belima’ bi na kraju ‘igrao’ i poraz do sedam razlike.

Navijači Budućnosti ‘varvari’ dolaze uglavnom samo na mečeve sa Partizanom i Crvenom zvezdu, pa treba očekivati da će pojuriti u ponedeljak u „Morači”. Prethodni put su se pojavili na meču sa PAOK-om u Evrokupu, a taj duel je ostao upamćen po njihovom divljanju.

Prodaja karata za meč između Budućnosti i Partizana, u pretposlednjem kolu ABA lige, počela je u petak ujutro, a moguće je kupiti samo tri ulaznice po osobi.

U poslednjem kolu košarkaši Partizana dočekuju Cedevitu, dok Budućnost gostuje Mega Vizuri.