Podolski: Arsenal je fokusiran na FA kup

Fudbaler Arsenala Lukaš Podolski rekao je danas da je njegova ekipa fokusirana na osvajanje trofeja u FA kupu, pošto nisu uspeli održe korak sa rivalima u trci za titulu u Premijer ligi.

Ekipa Arsena Vengera je bila dugo na vrhu tabele Premijer lige, ali je posle loših rezultata u poslednje vreme pala na četvrto mesto i sada se bori za mesto u Ligi šampiona naredne sezone.Porazom od Bajerna u osmini finala Arsenal je završio učešće u Ligi šampiona i jedini trofej koji može da osvoji je trofej u FA kupu.

Na tom putu prvo u polufinalu treba da pobede Vigan.„Kada igrate za Arsenal svake godine se borite za titulu. I ove godine smo bili blizu… Skoro cele sezone smo bili na vrhu, ali smo nekoliko poslednjih mečeva odigrali loše. Izgubili smo dosta utakmica, dosta bodova i sada zaostajemo. Ipak, imamo veliku šansu da osvojimo FA kup. To je najveći kup na svetu i veoma je važan i za klub i za igrače”, rekao je Podolski.Meč između Arsenala i Vigana igra se sutra na Vembliju.U drugom polufinalu FA kupa u nedelju se sastaju Hal siti i Šefild junajtedu.