POKAŽITE LJUBAV PREMA ZVEZDI: Svi koji dolaze na utakmicu protiv Arsenala neka pripaze na OVE STVARI!

Delije
crvenazvezdafk.com

Fudbalski klub Crvena zvezda apelovao je na svoje navijače da na predstojećoj utakmici protiv Arsenala u Ligi Evrope sportski bodre crveno-bele i da se ponašaju u skladu sa zakonom i propisima.

 

Zvezda podseća da je interesovanje za meč protiv Arsenala, koji je na programu u četvrtak, ogromno i da će tribine stadiona “Rajko Mitić” u Beogradu biti ispunjene do poslednjeg mesta.

– Zbog toga apelujemo na sve navijače da na utakmicu dođu minimum sat i po vremena ranije, jer u suprotnom klub ne može da garantuje pravovremeni ulazak na stadion. Biće sprovedena rigorozna kontrola na svim ulazima, odnosno prilazima stadionu i ulazak će sigurno biti usporen. Ukoliko na utakmicu ne dođete ranije, može se vrlo lako dogoditi da ne uđete pre početka samog meča ili da ne zateknete svoje sedište slobodno – navodi se u saopštenju Zvezde.

Klub je istakao da svi koji dolaze na utakmicu sa decom moraju imati ulaznice i za decu.

– S obzirom na to da se radi o utakmici visokog rizika i da će tribine biti krcate, klub ne može da garantuje bezbednost ukoliko deca budu delila sedište s roditeljima. Takodje, apelujemo na sve posetioce da ne stoje na stepeništu jer će klub u tom slučaju snositi sankcije od strane Uefe. Apelujemo na sve navijače da sportski bodre Crvenu zvezdu, u skladu sa zakonom i propisima – dodaje se u obraćanju kluba.

Utakmica trećeg kola Lige Evropa izmedju Crvene zvezde i Arsenala igra se u četvrtak od 19.00.