POKLON ZA ĐOKOVIĆA: Aboridžinka došla Noletu pred terasu, održala govor i DAROVALA GA (FOTO+VIDEO)

Novak Đoković privodi kraju dvonedeljni obavezni karantin u Adelejdu, a gotovo svakog dana ljudi dolaze da ga pozdrave. Nije bilo mnogo onih koji su bili originalniji od jedne Aboridžinke.

Printscreen Twitter

Najbolji teniser sveta je sa balkona svoje hotelske sobe, davao intervjue, igrao kolo, vodio radio emisije i učestvovao u različitim izazovima u pauzama između treninga pred Australijan open.

Jedna gospođa aboridžinskog porekla koja je bori za prava starosedelaca u Australiji odlučila je da poseti tenisera i da sačeka dok ne izađe na balkon. Tada mu se obratila i pokazala mu je rad koji je napravila u njegovu čast.

“Ovo je tvoje putovanje. Ovo si ti u sredini, oko tebe su ostali igrači i navijači. Prošao si toliko različitih zemalja da dođeš u Australiju. Ovo je za tebe”, rekla je ona.

View this post on Instagram

A post shared by Dawn Stuart-Likouresis (@stuartlikouresis)

Novak se zahvalio, a ona je objasnila zbog čega obožava našeg asa.

“Znaš zašto te volim? Zato što ja radim porodične stvari sa svojom aboridžinskom decom baš kao i ti u Srbiji”, rekla je ona i još jednom dirnula najboljeg tenisera sveta, koji je zahvaljivao od srca i slao poljupce sa terase.