PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Ipak ćemo gledati Rodžera Federera NA VIMBLDONU?!!

Izgleda da Federerov život bez tenisa neće predugo trajati. Samo što je završio svoju prebogatu karijeru, velike su šanse da će se vratiti ovom poslu i to ni manje ni više nego na Vimbldon.

printscreen

Jasno je da je Švajcarac Rodžer Federer jedan od najboljih tenisera svih vremena i da bi njegov povratak u svet tenisa, na ovaj, ili onaj način bio ogromna stvar za “beli” sport.

Kako piše “Telegraf”, on bi mogao da se nađe u konsultantskom timu televizije “Bi-Bi-Si”, koja će se kao i svake prethodne godine i ove baviti najvećim teniskim turnirom na svetu.

“Telegraf” piše da su Federer i “Bi-Bi-Si” već sada u odmaklim pregovorima i da je saradnja između Švajcarca i jedne od najpoznatijih medijskih kuća na pomolu. On je sebe i najavljivao u ovoj vrsti posla i to odmah nakon završetka Lejver kupa na kojem se i oprostio od tenisa.

– Komentarisanje mečeva, da tako vratim nešto tenisu, mogu to da zamislim. Nekada gledam mečeve mnogo više zbog komentatora nego zbog same igre – rekao je tada novinarima.

Takođe, lako se može desiti da se Federer ne zaustavi na saradnji sa samo jednom medijskom kućom, budući da je i ESPN zainteresovan da ga angažuje kao stručnog konsultanta. BBC je davao i do 250.000 evra po turniru svojim komentatorima, a sigurno je da bi Federer dobio mnogo više novca.